top of page

Stap 4: Broodje

In samenwerking met een sterren kok willen wij een overheerlijke ‘Broodje Poep’ samenstellen. Zie deze kok of kokkin als ambassadeur van dit project. Een kok die zich hard maakt voor het sluiten van onze voedselkringloop en zich er mee wil verbinden. Deze ‘top kok’ zal meteen voor enige publiciteit zorgen en hierbij helpen om dit project op de publieke agenda te zetten.
Het is cruciaal dat het broodje echt lekker is. Dat het broodje de vooroordelen van bah’ en ‘vies’ wegnemen en de waarde in gaat zien van ons eigen poep en plas.  

 


Verkopen van het Broodje Poep.
In een reizend ‘Broodje Poep’ foodtruck (en toiletvoorziening ineen) kun je de enige echte ‘Broodje Poep’ kopen. Een broodje van eigen bodem. De focus hier ligt niet op winst maar op waarde geven aan dat wat wij eerst zouden beschouwen als afval. Het moment dat er een hap word genomen is het moment dat de cirkel bijna rond is. Het broodje za zich door een reis van de ingewanden wagen om getransformeerd te worden tot een prachtige drol.  Een drol die nog 99% van zijn nutriënten heeft behouden en bestemt is om weer bij stap 1 te beginnen.  


Met Broodje Poep willen wij actief onderzoek naar de kwaliteit van onze opgevangen menselijke compost uitvoeren. Ook willen wij in dit proces een externe verwerker betrekken om kennis te delen en kwaliteit te garanderen.

BP poep.png
bottom of page